Le Lanun Ranggi Contest

10 December 2012


Bukak blog si ojinz pasal contest, terus aku nak join. Dah bertahun jugak aku baca blog si ojinz ni. Aku suka sebab blog dia ade kartun-kartun yang sangat comel. Si ojinz yang aku perasan la setakat ni, pandai menjahit(at least pandai la dari aku ni kan) dan memasak. Susah kot nak jumpe lelaki macam ni zaman sekarang haha...(ko suruh bodek kan, aku bodek ni hehe)


Ini jer la dialog yang mampu aku buat. Harap nye rezeki ade lah kan.




Jika ada sesiapa yang nak join contest ni, boleh la pergi ke link ni dengan klik pada gambar di bawah.




7 soseh-soseh:

Aujinz December 10, 2012 at 11:12 AM  

Hahahaha.. terima kasih Ann sebab sudi join.. XD

Ezy Chiaki December 10, 2012 at 11:13 AM  

gud luck!!
=)

keri ikhwan December 12, 2012 at 1:39 AM  

tengah fikir idea ni..nk join jgk :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ December 16, 2012 at 10:20 PM  

join jugak:)

Natasha December 18, 2012 at 10:21 AM  

alamak awek tu kene reject? :)
segmen same..
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

deno December 18, 2012 at 9:42 PM  

erk... kesian awek tu.. hihi...

jom komen dialog deno pulak.. hehe
http://dayangdeno.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

mselim3 December 21, 2012 at 3:01 PM  

heheh...kesian aweks itu kena reject.

mselim3

pls : komen dialog saya pulak, saya datang dari segmen yang sama.

http://mselim3.blogspot.com/2012/12/le-lanun-contest.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP