Macbook Nextweek

08 November 2012

Big bos semalam bagitahu company akan beli macbook untuk kitorang minggu depan insyaallah. Berbunga-bunga bila dengar tau. Nak beli belum mampu kan, so tunggu orang bagi free je la.

Kemudian project manager pesan kat kitorang,

"Lepas ni, kerja kena rajin la, jangan tahu mainnn jer." Sambil mata memandang aku.

"Macam perli jer hehe", jawab aku.

"Bukan macam. Memang perli pun haha." Jawab opismate aku lak.

Kemudian waktu lain,

"Lepas ni dah dapat MAC, kerja kena siap la cepat. Jangan tau makan je".  Masa tu aku tengah masukkan roti ke dalam mulut. Terbantut jap bila dengar.

Macam project manager lak yang lebih-lebih excited padahal kitorang yang dapat. Dia yang bersungguh-sungguh mintak company hadiahkan kat kitorang. Bagus kan dapat bos macam ni.


4 soseh-soseh:

Wanie-san November 8, 2012 at 12:47 PM  

perghh mmg best la..:)
tak stress la keje klu company n bos mcm ni..

Ann November 8, 2012 at 2:48 PM  

ade gak yg xbestnyer hihi..tp so far alhamdulillah rezeki allah swt bg kan..terima jer la :)

Aujinz November 10, 2012 at 1:19 AM  

perfggg... untung laa dapat Mac... kitorang siap guna laptop sendiri jer.. koh koh koh

Ann November 12, 2012 at 10:16 AM  

selama ni pun mmg guna laptop sdiri pun......tp kitorg asyik cucuk2 bos nk rase gak guna Mac mcm bos2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP