Update

07 June 2012


Salam.

Dah lama sangat tak update. Bila nk create new post, sedar2 jer interface blogspot dah lain sangat. Jadi blur jap, tak reti nak guna.

Alhamdulillah, insyaAllah tahun ni jika tiada halangan aku akan konvo buat kali-2. Lega sangat setelah penantian 4 tahun. Lama sangat. Serupa buat Phd. Nak kena fikir 1000 kali ni jika nak sambung phd nanti.

Blog ni terbiar sekejap sebab aku nak fokus betul-betul dengan belajar dan kerja yang melambak.
Ada jugak member yang tanya, bila aku nak update.

Masa tu tak tahu nak jawab apa, sebab tak tau bila boleh update.

Sekarang ni, masa agak free. Harapnya boleh update seperti dulu. Hari-hari. Kadang-kadang 1 hari, entah berapa banyak post. Aku cuba.





1 soseh-soseh:

Aujinz June 7, 2012 at 6:27 PM  

patut laaa lama tak nampakkkkkkk...

cewahhh.. macam laa boleh nampak.. koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP