Wish untuk ibu

30 January 2011


Sweetnya Messi ni. Dia ucapkan selamat harijadi kepada ibunya dalam satu perlawanan dengan Racing Santander dengan angkat jerseynya yang terpapar ucapan kepada semua kamera.

Nampaknya kejayaan demi kejayaan yang dikecapinya tidak menenggelamkan dirinya supaya tidak lupa kepada keluarganya terutama ibunya yang telah mengandungkan beliau selama 9 bulan.

Biasa orang buat macam ni wish untuk girlfriend-girlfriend jer...jarang ar untuk ibu. So, bagi aku Messi sangat comel...Haha..kalo dah minat, semua nampak elok bagi ko kan.. Ann.






6 soseh-soseh:

ain revival January 30, 2011 at 3:06 PM  

messi y kiut~
oh! messi~

Aujinz January 30, 2011 at 5:27 PM  

Ojinz pon kiut gak... koh koh koh

yott January 30, 2011 at 8:15 PM  

mak dia mst happy nya..:)

Ann January 30, 2011 at 9:04 PM  

@ain
yess dia mmg kiut hehe

@aujinz
ye ker? xtanye pun..hehe

@yott
terharu lg..berjuta2 org tgk

rossoneri January 31, 2011 at 12:15 PM  

alahai comelnyaaa..betul2 biasanya untuk girlfriend/wife atau anak..

Sir Marcello January 31, 2011 at 7:48 PM  

messi anak yang baik!! miyahaha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP