Suami guna Herbalife dulu

31 January 2011

Minggu lepas, lecturer kat jabatan aku bagitahu nak beli produk herbalife. Dah lama asyik tanya pasal Herbalife kat aku. Cara aku, aku terang-terang sikit jer pasal produk. Jika berminat, baru aku terang lebih lanjut.

Tadi, baru lah aku tahu rupanya suami dia yang nak guna semasa tanya aku bila produk nak sampai. Rasa kelakar lah pulak. Dia cerita lah perbualan dia dengan suami.

Dia tanya suami dia, "Nak order yang mana?". Sebab ada 3 produk Formula 1, 3 and mix tea.

Suami: "Ambil jer lah mana-mana yang ada". Formula 3 pun..suami dia order. Formula 3 biasanya untuk jagaan kulit dan boleh tegangkan kulit sebab kandungan protein ialah 70%.


*********

Aku: "Ingatkan puan yang nak guna, rupanya suami puan". Aku dah gelak-gelak masa ni.

Lecturer: "Lantak dia lah, biar dia guna dulu, lepas tu baru saya".  Dia pun ketawa sambil bercerita perihal suami dia.


Rasa kelakar pulak bila suami yang lebih beria-ia dari si isteri. Biasanya si isteri yang lebih ambil berat perihal jagaan kesihatan dan kecantikan. Suami dia nak sihat kot.

bagi yang berminat: ni emel saya : anaidsor84@yahoo.com


4 soseh-soseh:

Lan Bingka January 31, 2011 at 2:10 PM  

untuk isteri juga..hehe

Sir Marcello January 31, 2011 at 7:46 PM  

jangan untuk orang lain sudah~

rossoneri January 31, 2011 at 8:11 PM  

wahhhh untuknya dapat husband cam tuh

Ann January 31, 2011 at 8:15 PM  

@lan
betul2...utk isteri jugak hehe

@marcello
tak la...suami dia baik jer

@rossoneri
tu ar untung...si isteri pun sdp mata memandang..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP