Sape-sape entah

20 December 2010

Sejak akhir ni, dah beberapa orang yang add aku kat Facebook. Maksud aku orang yang aku tak kenali langung. Gambar tuan punyer profil pun tak ada. Info profil pun basic je.

Mula-mula aku accept sebab nak tengok info. Then tak sampai beberapa minit, aku remove dari friend list aku. Kot lah psiko. Lelaki gatal mana entah.

Orang macam ni sangat annoying tau tak.

*Mula-mula aku terjebak dengan dunia facebook (kawan lebih kurang 10 orang je), aku selalu chating dengan orang dari negara mana entah, borak pasal bola. Sama-sama peminat Barcelona. Tak kenal pun... jadi.

6 soseh-soseh:

Lan Bingka December 20, 2010 at 12:13 PM  

sedihnya dah dibuang dari friends list..;p

Ann December 20, 2010 at 8:18 PM  

@lan
sape suh xletak gambr n info..kan dh kene buang...hehe

theblabber. December 20, 2010 at 8:58 PM  

dulu2 pun buat camtu gak. accept pasal nak tgk sape, then delete. but nowadays kalau stranger je add, mmg kompem tak approve nor delete..biarkan saja request dia kat situ..hehe

Ann December 21, 2010 at 11:53 AM  

@blabber
hang pun kejam same ngn aku eh..haha

Peminat Katie Holmes December 21, 2010 at 12:36 PM  

entah. buat apa la add ramai2. kdang-kdang add sampai beratus2 tapi yang contact 10,15 orang yang sama je.

Aujinz December 22, 2010 at 4:05 PM  

aku tak pernah approve sape sape yang aku tak kenal..
melainkan aku tau beliau sape.. samada blogger atau member maya yang di kenali..

ya..
aku pun kejam gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP