Kondem

21 December 2010

Selepas aku baca blog Kak Di pasal Perkahwinan SM Nasarudin dan Marion Counter, baru lah aku tahu rupanya dorang dah kahwin. Bila masa dorang kapel pun..aku tak tahu. Aku bab gosip-gosip ni lambat. Melodi pun aku jarang tengok. Blog gosip pun aku jarang bukak. Kalo orang dok borak pasal gosip, pengetahuan aku memang failed.

Aku setuju apa yang Kak Di tulis tu. Ada segelintir orang cuma tahu mengkondem orang. Seolah-olah dia lah sorang je yang perfect.



5 soseh-soseh:

NICK IRFAN December 21, 2010 at 1:09 PM  

sy pun sama xthu bab2 gosip ni... hehe

NICK IRFAN December 21, 2010 at 1:15 PM  

thnkz kak!!! jd la link yg akak kasi ni skrg blog sy kat bawah pun ada "you Also like" thnkz ye!!! nnt klu dtg penang sy belanja akak nasi kandar.. hehehe

yott December 21, 2010 at 2:29 PM  

selalu dgr citer2 artis ni bila mkn kat pantry...hehe
bab marion dah kawen ni pun i baru tau..

HEMY December 21, 2010 at 3:52 PM  

no komen sbb aku tak kenal pn depa

Aujinz December 22, 2010 at 4:04 PM  

sapekah mereka??
sori... bab nie memang aku pon fail..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP