Rindukan seseorang

09 November 2010

Aku rindukan Lionel Messi lah. Rindukan gaya permainan dia. Ingat kali pertama, terus suka.Ketika usianya 17 tahun. Tahun 2005.

Suka aku tak ada lah tahap nak jatuh cintan cintun ni.Ingat budak sekolah menengah ke.Zaman ni sangat tak matang. Angan-angan yang sangat Mat Jenin bila ingat.

Rindunya. Rindu kan perlawanan dia. Corak permainan dia. Nanti aku nak catatkan lah jadual perlawanan dia. Dah lama betul tak tengok dia main.

Makin bertambah suka bila dia jugak menggunakan produk yang aku guna. Sangat suka. Buat masa sekarang, orang dalam Herbalife yang paling aku nak jumpa ialah Messi.

MESSI: “I’m very happy to be associated with such a large, established nutrition company as Herbalife that’s known around the world. Together, we can help spread the word about how healthy nutrition can help athletes achieve the most out of their training, while at the same… time, work together on projects to help children at risk”


Petikan dari sini.

*Tahun depan Doktor yang menghasilkan Herbalife yang menang Anugerah Nobel akan turun ke Malaysia.

9 soseh-soseh:

fndrocka November 9, 2010 at 8:44 AM  

Messi ni duta herbalife rupanyaaa..ada juga aku perasan org jual herba life..kalau messi ble jdi duta dirg mesti popular lah kiranya produk ni

Fara FarSha November 9, 2010 at 8:45 AM  

siot je ann..tak agak2 rindukan seseorang..gile ah rindu kat messi..haha

~HaNna~ November 9, 2010 at 10:59 AM  

tu la psal fara...igtkn rindukan sape...ngupenye messi...cehh...haha...

Ann November 9, 2010 at 11:09 AM  

@fndrocka
mmg popular pun, dh 30 taun.....bukan messi jer, de lg player lain yg guna produk ni jgk..

@fara
ye lah aku tol rindukan dia mcm saat masa worldcup aritu...xmain2 ni..betul2 ni..hehe

@hanna
haha tertipu ke....tp ak serius mmmg windu pun

Aujinz November 9, 2010 at 1:02 PM  

ooooo.. mahal tak?..

Ann November 9, 2010 at 1:20 PM  

@aujinz
ermm biasa lah produk kesihatan ni bkn brg murah...yg pnting kualiti bgus n research yg dibuat pun juta2..

jejaka anggun November 10, 2010 at 1:40 AM  

Lionel Messi nih suke kat hang x?

NICK IRFAN November 10, 2010 at 1:44 AM  

sy pun ske meesi main wlpn fikizal dia kecik tp dia hebat

Ann November 10, 2010 at 10:10 AM  

@JA
hehe xhrpkn balasan la..

@nick
betul2...rendah jer mcm org asia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP