Tronoh jadi Toronto

12 October 2010




Member aku dok cerita pasal pelajar-pelajar Universiti Tronoh jadi Toronto. Terus aku google nak tengok gambar budak-budak yang terlibat ni.Aku nak tengok gambar je sebenarnya.

Satu komen aku tindakan pelajar-pelajar ni......NAKAL. Memang kelakar lah. Tronoh jadi Toronto!

Yang belum tahu pasal kes ni, boleh baca screenshot artikel UTUSAN yang diambil dari blog pisyek yang mengenai maklum balas tindakan pelajar-pelajar ini.

Dari apa yang aku baca dan dengar kenapa pelajar-pelajar buat macam tu........."Tak perlu pun keluar negara untuk keluar ke salam perantauan".

Pandangan dari obefiend.



10 soseh-soseh:

yott October 12, 2010 at 4:38 PM  

hehe..dah baca jgk..mmg nakal

Wanie-san October 12, 2010 at 7:03 PM  

hahahaha
la..
mmg budak2 ni nakal betul.
ni ke yg member2 utp duk kecoh2 kan..hehe

NICK IRFAN October 12, 2010 at 11:46 PM  

hahaha mmg nakal la...

Ann October 13, 2010 at 4:42 PM  

@yott
tu ar..berani betul

@wanie
ye la kot....hehe

@nick
jgn tiru tau..

sebelas October 13, 2010 at 11:06 PM  

hehehe..best gilak trick nie :D



http://nomborsebelas.blogspot.com/

daisy October 14, 2010 at 1:39 PM  

mari kita menglamerkan diri~
yeeeehaaaa!!

Amoi October 16, 2010 at 5:00 PM  

lepas ni amik gambar kat snow world!

lepas tu kata kat US. kah kah kah!

Sir Marcello October 16, 2010 at 8:27 PM  

dah banyak kali bebudak Uni kat Malaysia sent pic kat salam perantauan tue...juz kali nie jadi isu selepas Obefiend mengeluarkan pandangan...

kalo obe tak tulis pasal nie...kompem sampai depa pencen takkan tau cerita cam nie~

hamzah ian October 16, 2010 at 11:58 PM  

mmg lawak

Fitrihadi.com October 18, 2010 at 1:19 AM  

heh baru baca entry blog obefiend tu..lepas ni takde kot salam perantauan tu..kan dah ada facebook, email dan segala macam teknologi tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP