Contest Cipta Tagline darkBatman!

26 October 2010

DarkBatman ada buat contest untuk cipta tagline. Baca sini untuk maklumat lanjut.

Ok aku pun nak ambil kesempatan ini join jugak. Aku ni taklah kreatif, blog sendiri pun tak de tagline. Tapi cuba jer lah kan.

Tagline yang aku cipta untuk blog darkbatman ialah

"Buat. Kongsi. Semua dengan Infiniti".

Kenapa aku pilih  tagline ni?

1-Buat. Banyak tips-tips senaman dan kesihatan dari blog ni, jadi rasanya sesuai lah supaya pembaca dapat amalkan segala tips tersebut.

2.Kongsi. Banyak info selain senaman dan kesihatan yang boleh dapat dari blog ni.

3.Semua dengan Infiniti. Segala info yang bermacam-macam ni disebarkan tanpa sempadan.

3 soseh-soseh:

yoy October 27, 2010 at 3:26 AM  

cam best je contest ni..try gak:)

NICK IRFAN October 28, 2010 at 12:11 AM  

wah! menarik tagline akak ni... harap2 menang... amin...

DaHLia October 30, 2010 at 5:20 PM  

huh...cun gak tagline ni...
i give u my vote :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP