Tips: Nak tinggalkan boyfriend

20 September 2010


Sumpah lawak bila tengok keyword kat feedjit blog aku ni. Haha

Aku agak ni mesti girlfriend kepada boyfriend yang tak handsome yang tengah tak tahu macam mana nak tinggalkan boyfriend dia yang tak handsome tu. Sampai di googlenya...adui kesian betul lah kat boyfriend tu.

Aku rasa tips nak berpisah boleh jer apply tak kira lah kepada orang yang handsome ke tak handsome. Ke ada tips yang berbeza yang aku tak tahu?



Bagi aku senang jer lah. Ni tips untuk buat engkau jadi tanpa bersalah. Dia sendiri yang akan mintak putus. Bagi yang jaga air muka tu. Tips ni agak tak sesuai lah.

Buat orang tu rasa boring gilerrrrrrrrr kat engkau. Tak kisah nak buat macam mana pun. Kalo sms, reply lambat-lambat. Bila reply tu, cuba ayat yang memboringkan. Contoh balas sepatah ayat padahal si dia bagi ayat punya baikkk. Pandai-pandai lah.

Kalo si dia call, jawab lah busy ke...ada hal ke. Nak tido ke.

Kalo si dia ajak keluar macam tu jugak lah.

Tapi teori ni untuk semua orang. Tak de nya spesifik pada yang handsome dan cantik, or tak handsome dan tak cantik je.

Ada lagi nak kongsi tips berguna lagi-lagi tentang ' boyfriend tak handsome macam mana nak tinggalkan.'

17 soseh-soseh:

Aujinz September 20, 2010 at 4:48 PM  

sangat kejam.. :|

De'din September 20, 2010 at 4:49 PM  

tips untuk tgalkan gurlfriend ada x?
hehe :)

Ann September 20, 2010 at 4:52 PM  

@aujinz
haha kejam kan kalo dpt gf cmni

@dedin
tips ni pun blh guna utk gf..hehe..

yott September 20, 2010 at 5:00 PM  

mcm2 tips skrg ni kan..hehe..tp x baiklah buat mcm tu just sbb bf x hensem...

Mohd Naim September 20, 2010 at 5:13 PM  

senang jer..suwuh bf baru masuk meminang..sattle...

botak September 20, 2010 at 8:26 PM  

alamak tak pernah pulak ade pengalaman ni..sebab aku ni jenis org yg setia~~~~~

Sir Marcello September 20, 2010 at 9:11 PM  

macam mana pula nak ngorat awek lama? miyahaha~

Eyriqazz September 20, 2010 at 9:29 PM  

agak2 inilah tips yang digunakan oleh ex gf ku dulu kot..hik3..

P/s : dijemput join My Raya Moments Contest

Bukan Gadis Comel September 20, 2010 at 10:17 PM  

wahh..
tapi memang berkesan ar.
pernah try. =)

HEMY September 20, 2010 at 11:26 PM  

ckp je..dah takde hati...cinta tak boleh dipaksa..awak terlalu baik..haaa

x-po September 21, 2010 at 2:54 AM  

ada satu je tips dia sbnrnya...BERKAPEL DENGAN ORANG LAIN PULAK. tu je tips dia..bila dh kapel lain, mesti kita tak akan ingat lagi dh kat ex. aku ni dah hampir setahun lbh dia tinggalkan aku, tp aku still takleh lupakan dia..dan macam2 cara dan tips guna, tp tu sume akan sementara je, bukan kekal. bila dh kapel lain, itulah yg tips lupakan si ex yg kekal. hehe

Malu Ke Untuk Mengunci Motor Depan Orang Ramai?

daisy September 21, 2010 at 10:58 AM  

cakap je terus terang
"weh,aku dah taknak kat ngko!"
kih..kih..

Linglung September 21, 2010 at 11:29 AM  

gila tak baik derr lu bagi tips mcm nie..haha

aisHa 'S' September 21, 2010 at 5:26 PM  

hahaha..mmg sengal..biasanya org yg nk mntak ptus tu, die tggu org sblh sane bt salah jer utk die attack blik..biasanye cara ni digunkn oleh org yg konon2 nk tunjuk die setia n xnk org tuduh die bersalah.

tehr September 21, 2010 at 6:04 PM  

pening pakcik google nak jawab
...macam2 hal orang cari kat internet

Ann September 22, 2010 at 12:42 AM  

@yott
ntah xptut betul gf tu...aihh

@naim
dia kene cari bf yg serius nk kawen lah...hehe

@botak
baguih..xyah sesakkan kepala

@marcello
oho bek lu tanye org yg de pglaman...ak xdokk..jd xtau

@ery
jgn dia tggalkan sbb ko xensem..sudahler yer..hehe

@BGC
haha..yesss akhirnye teori ni tbukti

@hemy
kalo berani lah...hehe

@x-po
tu tips nk lupakan yg lame bro..hehe...yg lame jgn dikenang k

@daisy
kejam tu...haha

@linglung
kenapa? lu takut kene tinggal ke?hehe

@aisha
leh implement teori ni...hehe

@tehr
tu la psl, mcm2 org rupenye..hehe

jejaka anggun September 22, 2010 at 11:47 PM  

kalo org tuh jenis usaha tangga kejayaan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP