Jangan liat bayar nafkah lagi

28 September 2010

Tahniah lah pada AC Mizal dah dapat gelaran Datuk. Sultan Pahang yang bagi.

Jutawan pun dah jadi, gelaran datuk pun dah dapat walaupun belum rasmi lagi. Siap kereta Porche dan Bentley pun mampu beli. Jadi janganlah liat lagi nak bayar nafkah anak-anak dengan bekas isteri dulu ye. Aku kalo jadi bekas isteri dia pun, aku pun mintak naikkan nafkah, sebab dia dah lebih dari mampu.


Kesian kat anak-anak tu. Bagi jer lah. Zuriat U jugak.


ps: Aku tak faham lelaki jenis ni. Maybe para lelaki boleh bagi penjelasan?



10 soseh-soseh:

MOFASAD September 28, 2010 at 1:40 PM  

tajuk entri amboi

kuh kuh kuh

HEMY September 28, 2010 at 1:46 PM  

senang nye dapat datuk..datuk K yg bunuh org pn dapat datuk

yott September 28, 2010 at 2:52 PM  

setuju ann..jgn lupa tngng jwb

Wanie-san September 28, 2010 at 4:38 PM  

tnggung jwb kpda ank2 jgn mudah di lupa kn...jgn jadi dapt madu seph di buang...uh? :)

tehr September 28, 2010 at 6:12 PM  

ada orang sayang isteri lebih dari anak
ada yang sayang anak lebih dari isteri
ada yang sayang kedua-duanya sekali
ada juga yang tak sayang kedua-duanya

macam2 manusia ni

Aujinz September 28, 2010 at 6:46 PM  

owhhhh...

gitu eik?.. baru tau...

[sambil mengangguk kepala]

Ann September 29, 2010 at 12:08 AM  

@mofasad
tu yg dismpaikan..bukan psl dia dpt title datuk tu

@hemy
datuk K? sape tu...tu lah, berduyun2 lah org nk jd artis


@yott
tu lah..anak2 tu amanah allah swt

@wanie
yg keciannye anak2 jd mangsa..

@tehr
kan bgus yg ketiga tu..bhgia umh tgga

@aujinz
ape yg angguk? ape yg ko tau?

Sir Marcello September 29, 2010 at 12:26 AM  

mungkin yg kita dengar dari media versi tak baik...who knows?

Ann September 29, 2010 at 12:46 AM  

@sir marcello
aku tak suka AC sbb pnh wartawan tnye dia de brp org ank..dia cuma bgtaw jmlah ank ngn isteri dia skng..yg dulu..xsebut pon

terus ak pk, dia ni mmg dh lupa anak..

tp mcm ko ckp lah, who knows what really happened kn

AngahSayang2314 September 29, 2010 at 10:15 AM  

tue lah kan yg sengsara anak2 ciannnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP