Iklan raya TV3 paling best

30 September 2010



Kita lupakan iklan raya TV3 yang paling kontroversi tahun ni. Kita layan iklan raya tahun 2007 punyer. Reaksi muka Adibah yang selenge jer tuh...memang lawak habis lah.

Tapi tak pernah-pernah lagi aku jumpa orang berpuasa penat macam tu sekali. Korang ada ke?

Teringat pengalaman berbuka puasa kali pertama dalam komuter masa  kat KL baru-baru ni, aku tak tahu waktu berbuka pukul berapa lagipun aku tengok ramai yang non-muslim dalam tu (tak de yang bertudung...maybe ada orang islam yang freehair, tapi takut salah orang). Sampai lah aku tunggu ada orang islam masuk.

Seronok jugak sebab ada pengalaman macam ni. Berbuka dengan roti je. Alhamdulillah kurang-kurang  ada juga makanan untuk berbuka. Macam mana lak dengan nasib mereka yang papa kedana? Entah makan ke tidak kan.

5 soseh-soseh:

AngahSayang2314 September 30, 2010 at 2:19 PM  

ye lah angah pun suka iklan nie best kan layan jerrr

Wanie-san September 30, 2010 at 2:33 PM  

pernah gak berbuka dalam train makan roti sebab tak sempat sampai umah..hehehe

h a n i e September 30, 2010 at 3:12 PM  

tak leh pulak nk tgk video [malas nk tukar browser..haha]

ni mesti yg psl berebut cekodok tu kan? hahah

Sir Marcello September 30, 2010 at 7:17 PM  

hahaha iklan pau cekodok orang lain nie mmg best...sempoi...abc yang besar tue lagi sempoi~

tehr October 1, 2010 at 12:18 AM  

pernah berbuka dalam kereta je sambil memandu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP