Maher Zain - The Chosen One

26 August 2010



The Chosen One oleh Maher Zain. Touching lah tengok video klip ni. Semua kebaikan yang disampaikan dalam video ni diinspirasikan dari hidup Rasulullah saw sendiri.

Maheir Zain dan Awakening Records sendiri merasakan mereka perlu berbuat sesuatu selepas kejian dan serangan terhadap Rasulullah saw melalui kartun dan facebook. Maka terhasil lah video ni.

Sumber dari Facebook Maher Zain

Lirik

9 soseh-soseh:

AngahSayang2314 August 26, 2010 at 10:28 AM  

salam
angah pun suka lagu dia memang layan kan??? best sangat bila dengar

[noriza] August 26, 2010 at 10:58 AM  

vote like juga untuk lagu2 maher zain...ilham dan bakat itu sesungguhnya dari Allah SWT . ^_^

HEMY August 26, 2010 at 12:16 PM  

mmg kita patut balas cara yg sama..org kutuk guna filem..kita patut buat dengan filem

Wanie-san August 26, 2010 at 12:24 PM  

lagu2 maher zain memang best!!
bagus la dia ni..:)

Aujinz August 26, 2010 at 12:41 PM  

erm erm.. lagu dier best..

daisy August 26, 2010 at 4:20 PM  

sekarang jugak saya g download

Mr.Z August 26, 2010 at 4:29 PM  

banyak lag maher zain yang best2.. ;)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o August 27, 2010 at 12:39 AM  

nice cool

Sir Marcello August 27, 2010 at 4:46 AM  

aku suka dengar lagu dia..tapi xamik tau pun sapa dia nie huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP