Iklan yang tak pernah ada kat Malaysia

30 August 2010



Tergelak aku tengok iklan ni. Kreatif! Erm nanti bila korang nampak ada orang hisap rokok, baca lah yasin. Semoga si perokok tu ingat mati.

22 soseh-soseh:

MOFASAD August 30, 2010 at 1:58 PM  

memang selamber iklan tuh!!

AngahSayang2314 August 30, 2010 at 2:41 PM  

salam kunjungan

kalau betul apa salahnyer kat sini kan??? best apa

Wanie-san August 30, 2010 at 5:15 PM  

serius!sangat kelakar!!hehem

Mr.Z August 30, 2010 at 6:30 PM  

owh iklan ni..dah tengok dah time ada orang sebar kat fb..
btw kalaulah realiti ianya dibuat di Malaysia ni, terkedu orang nak hisap rokok tu.. hehe

ogre_rina August 30, 2010 at 6:38 PM  

luv ittttt

Wan Gerrard August 30, 2010 at 8:10 PM  

haha terbaik la iklan ni^^

NICK IRFAN August 31, 2010 at 12:20 AM  

klu la ade iklan ni kt malaysia kan best? msti org xnk merokok dh...

p/s=tp klu di tayang kt malaysia nnt dorg serang plak kedutaan kita di sana dituduh ciplak? biasalah indon tu..

BD Fabregas August 31, 2010 at 12:36 AM  

uhuk2..

~^CoKLaTsToBeRi^~ August 31, 2010 at 12:51 AM  

hahaha~
Lawok. =P
tapi bermakna.

lumut esoklusa August 31, 2010 at 1:36 PM  

hehe...bagus2...boleh praktik ye...
=)

jejaka anggun August 31, 2010 at 9:31 PM  

dah tgk lama dah iklan nih... mmg lucu

Sir Marcello August 31, 2010 at 11:06 PM  

ahaks...mmg sentap abis kalo kena macam nie...

darkbatman September 1, 2010 at 4:56 AM  

hahaa... cool giler iklan ne.. dasat habis!

daisy September 1, 2010 at 4:28 PM  

kih..kih..kih..
pak aji tu siap geleng kepala

x-po September 1, 2010 at 9:29 PM  

tak nak tgk video ni, takut terasa..hihihi

Terukkah Hidup Sebagai Seorang Blogger?

fndrocka September 1, 2010 at 10:12 PM  

kalau semua bersatu dlm menjalnkn amal makhruf nahi mungkar...bersih lah maayarakat kita ye dak..tp benda baik mesti ada yg akan tentang

hilman.teddy September 2, 2010 at 7:43 AM  

jemput telan kurma yusof tayub. ada byk lebih. =D

botak September 2, 2010 at 2:50 PM  

hehe lepas tengok iklan tu, layan pulak iklan sunsilk limau purut..
pergh dia buat penggambaran kat library uia..U aku tu!hehe

arifadela September 2, 2010 at 3:52 PM  

wah.idea nak buat kat kekawan gua.

gnesop.com September 2, 2010 at 5:13 PM  

mmg kreatif..!
mesej tersirat mmg jelas.. :)

hentakbelipat September 2, 2010 at 5:18 PM  

pehhh..makan dlam

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o September 2, 2010 at 5:18 PM  

macam mempermaikan surah yasin pulak rasanya..entahlah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP