I'll stand by you - The Pretenders

21 July 2010



Akhirnya aku dapat tahu jugak lagu ni. Dulu selalu jugak dengar tapi tak tahu tajuk nya. Semalam baru aku dapat tahu bila tengok cerita Glee.

Kalo nak jiwang, sila dengar dengar lagu ni. Memang menyentuh hati lah. Kalo tak menyentuh hati tu, mesti ade something goes wrong somewhere ni kat jiwa korang.

Lirik sini.

11 soseh-soseh:

redballerina July 21, 2010 at 11:20 PM  

lagu ni boleh tahan ! :)

sebelas July 22, 2010 at 12:22 AM  

i love this song :D




http://nomborsebelas.blogspot.com/

Wanie-san July 22, 2010 at 12:58 AM  

best song!
tapi xsuke sgt tgk cite Glee...:)

Sir Marcello July 22, 2010 at 2:09 AM  

tak best..
adakah aku tak romantik? miyahaha

razman July 22, 2010 at 4:03 AM  

tak menyentuh hati. adakah aku bermasalah?

NICK IRFAN July 22, 2010 at 6:53 AM  

boleh tahan lagu ni... nk download gak la...

Aujinz July 22, 2010 at 10:29 AM  

tak rase pape pun..

kena mintak tolong ngan Que laa macam nie..

cik GULA-gULA July 22, 2010 at 11:17 AM  

ann..
aku suke lagu ni..
sama la!
waaa

Mr.Z July 22, 2010 at 3:31 PM  

layan gak la lagu ni.. hehe

AngahSayang2314 July 22, 2010 at 4:16 PM  

wah layan sih... hehhe

Ann July 22, 2010 at 6:28 PM  

@red
mmg tahan..hehe

@sebelas
yeah tol tu

@wanie
citer glee tu best..suka tgk tang menari

@marcello
ape kate lu tnye awek lu?hehe

@razman
pg check ngn doc cinta

@nick
sila2...layan

@aujinz
sape Que tu?

@cik gula-gula
eh kita sama? bagus2 hehe

@mr z
bila2 rasa nk jiwang

@angah
pilu beb..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP