Header rupa baru

18 July 2010

Ini header lama guna Paint. Nak gelak ke, nak maki aku guna Paint ke, lantak hang lah..aku memang tak reti guna Photoshop. Aku sedar diri.




Tapi disebabkan aku nak jugak buat header guna Photoshop, ini lah hasilnya yang tak berapa nak cantik. Header gadis-gadis gitu. Penat tau aku nak godek Photoshop ni, jenuh aku google tutorial sana sini. Susah bukan main. Tambah lagi aku bukan spesies manusia yang kreatif, jadi aku guna function yang simple-simple je. Sebab aku tak kreatif, aku guna corak random je.



Nanti lah aku try godek lagi, mahu kasi terer Photoshop ni. Aku guna version 7.0. Ni pun aku baru ambik installer dari kawan serumah aku.



20 soseh-soseh:

Wanie-san July 18, 2010 at 5:53 PM  

cute la yunk header baru..:)

Aujinz July 18, 2010 at 6:03 PM  

yay..

PS tak susah mane..
lame lame nanti ok la tue..

chaiyok!

yott July 18, 2010 at 6:40 PM  

pandai la jgk kalau banding dgn sy..apa header pun x reti buat...hehe

Lan Bingka July 18, 2010 at 9:33 PM  

siap ada ipod la gadis tu..;)

Farid MOFASAD July 18, 2010 at 10:07 PM  

nak juga

[noriza] July 18, 2010 at 10:37 PM  

bes2 suke2

Berd July 18, 2010 at 10:55 PM  

tak cantik. kalau tak ada header lagi cantik.

ain fathihah July 18, 2010 at 11:13 PM  

okay je. saya pun buat header sendiri guna photoshop jugak. main cuba2 saja

Ann July 18, 2010 at 11:49 PM  

@wanie
hehe tq wanie...

@aujinz
msih byk tak tau kene godek lg...

@yott
erm ni pun makan masa gak nk buat...xreti jugak..hehe

@lan
gadiss tu je yg de...aku xde..haha

@farid
nak ape?

@iza
tq hehe

@berd
xkira aku nk gak header...haha

@ain
erm tu la cuba2 je ni..nth kbrpa kali cuba ni..br jd yg ni...

ASaDa RyutaRo July 19, 2010 at 1:28 AM  

bertukar2 dah header ann ni.. bermacam2 dah.. enjoy blogging! =)

hiro July 19, 2010 at 5:00 AM  

wah..cntik..ske..nampak feminin..eeeehee

NICK IRFAN July 19, 2010 at 8:28 AM  

cantiknyer header akak yg bru ni...

Cik Zura July 19, 2010 at 12:16 PM  

waahh ann...dah pandai photoshop...blaja2..nnt ajar aku ek..haha..aku dh kurng rjin nak godek2 photoshop tu...sbb aku xkreatif..so bt apa pn xcantik...huhuh

Cik Zura July 19, 2010 at 12:17 PM  

waahh ann...dah pandai photoshop...blaja2..nnt ajar aku ek..haha..aku dh kurng rjin nak godek2 photoshop tu...sbb aku xkreatif..so bt apa pn xcantik...huhuh

Pelatt July 19, 2010 at 1:22 PM  

header gua lagi cantik







*pergi blog gua.. gua jelaskan maksud romen2 entri sebelum tu. huh

daisy July 19, 2010 at 3:55 PM  

bagus lah ada improvement.Nanti kau ajar aku pulak eh~

jejaka anggun July 19, 2010 at 11:04 PM  

JA pun nak tukar layout nih... dah busan dah ngan layout yg sama....

Sir Marcello July 19, 2010 at 11:24 PM  

glamer2..hahaha glamourous :P

AngahSayang2314 July 20, 2010 at 10:54 AM  

sorry ann lambat singgah sini hehehe

angah suka la header baru ann best...best...besttt

tehr July 21, 2010 at 11:16 AM  

godek2 lagi ann
kasi cantik lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP