Bukan demam bola

23 June 2010

Semalam start selesema. Hari ni makin teruk  Secara automatiknya terasa gejala-gejala lain seperti sakit kepala, sakit tekak dan mata rasa pedih. Demam jer belum lagi. Tapi bukan demam bola tau.

Tadi tengok siaran ulangan Argentina vs Greece kat klinik. Eh ramai lah pemain-pemain Greece yang handsome. Dulu lagi ramai handsome. Dulu ada sorang goal keeper tu ada iras-iras macam George Clooney.  Adik lelaki aku pun penah cakap benda yang sama masa Greece jadi juara Eropah. Ingat senang lelaki nak puji lelaki lain handsome. Tapi sayang Greece tak dapat ke pusingan seterusnya. Boleh jugak cuci mata kan.

Tapi aku tetap sokong Argentina. Yess Argentina layak ke pusingan kalah mati.

Mengantuk lak lepas makan ubat. Malas nak minatk MC. Bosan kat umah tak buat apa-apa..duduk kat opis lagi baik. Tapi takleh nak fokus dan berfikir dalam keadaan macam ni.


12 soseh-soseh:

AngahSayang2314 June 23, 2010 at 1:29 PM  

ann baik balik rehat kan minda badan tak berapa sihat kan??? tido dulu ye..

h a n i e June 23, 2010 at 3:05 PM  

minum ribena atau makan makanan yg ade sumber vitamin c..insyaAllah..cepat baik..n..minum 100+.. =)

Frodo Baggins June 23, 2010 at 3:10 PM  

minom air banyak sikit!
tido kene cukup
tp wc punya pasal
wa bg lu diskaun
hahahhaha
sila cpt smbuh


>>__<<


inggelen!!!

Fitrihadi.com June 23, 2010 at 3:34 PM  

pemain greece handsome ke?? wekk manada.. ni pemilik blog yang satu ni lagi handsome

ravishingpeacock June 23, 2010 at 7:31 PM  

semoga cpat sembuh :)

Sir Marcello June 23, 2010 at 9:02 PM  

england bakal menyusul bersama france...miyahaha

pemain greece manyak handsome? awek korea malam tadi banyak yg sweet...miyahaha

rizputra7 June 23, 2010 at 9:30 PM  

jangan sakit dulu...bola belum selesai lagi nie hehehe...
P/s : jangan lupa makan ubat

De'din June 23, 2010 at 11:38 PM  

bnyak kan minum ayaq kosong..
kalo boleh telan 8 gelen sehari..
bkn 8 gelas..

hehe..
kembong perut lah lps ni

fndrocka June 24, 2010 at 1:18 AM  

kalau argentina kalah...lagilah demam

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

NICK IRFAN June 24, 2010 at 1:44 PM  

la... nape ni kak? hmm..msti x cukup tido ni.. ape2pun smoga akak cepat smbuh ye! :)

Firol June 24, 2010 at 10:12 PM  

dalam pada demam sempat lagi jeling mamat greek....diorang spesis macam pahlawan punya saiz

Ann June 29, 2010 at 2:41 AM  

@angah
thanks angah :D..mmg dh ttido masa tu...hehe

@hanie
mls skit nk ubat ni...ngntuk jer jdnyer...100 mmg ok

@frodo
ko mmg tak sudah2 ngn diskaun eh..haha anyway tq...

@ravishing
tq :D

@fitri
ye ker? tang mana yg hensem tu..hehe

@sir marcello
owh kita mmg kontra...haha
france awl2 lg dh tsungkur lah...

@riz
tu la...ak akan cuba sedaya upaya..tq

@dedin
hoho kembung perut ku gitu wpun sihat...hehe

@fndrocka
mmg demam dh kot...xmo..ak nk tgk messi..huhu

@nick
tu la kalo xcukup tido..mmg efek kesihatn badan..thank :D

@firol
haha smbil2 cuci mata...mmg spesies phlawan tp syg tsungkur awal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP