Makin teruk Handphone

14 May 2010

Tengah sms dengan adik aku tadi, tiba2 hp aku problem. Problem dengan key pad kot. Aku naik taip,tapi huruf lain yang keluar.

Aku naik taip,

"Ko pi la survey. hp aku bengong ni. Nanti beritahu aku".

Tapi, ayat ni yang keluar,

"KOKena survey. Hp aku 0bengong. NtiAA0000"


Ayat last tu aku tak habiskan sebab aku dah jenuh cuba delete dan taip semula. Pastu aku send je kat adik aku.


Aku rasa sebab handphone aku jadi macam tu sebab kena air hujan.


10 soseh-soseh:

kitatauke May 14, 2010 at 7:21 AM  

mmg kene beli fon baru tu bro,...yg canggih2...huhuhu

Izni May 14, 2010 at 8:43 AM  

faham..faham..so ape tunggu lg? ;P

waniesan May 14, 2010 at 1:24 PM  

same ngan hp lame!tp bukan terkena air hujan..tp pergi pegang keypad masa tangan basah...sekejap je terus jadi mereng hp 2...huhu

adi May 14, 2010 at 6:13 PM  

kah kah kah
kejap besar kejap kecik

Ann May 15, 2010 at 12:29 AM  

nk canggih, duit pun mau canggih gak...huhu

Ann May 15, 2010 at 12:29 AM  

kjp ok, kjp xok....hp ni dh pening...

Ann May 15, 2010 at 12:30 AM  

makin sensitip lak hp ni.....aih.....manja tlebih ni...

Ann May 15, 2010 at 12:31 AM  

tu ar, wpun xtekan kypad...ada gak huruf tkeluar sndirik....

firol May 15, 2010 at 10:34 PM  

tu masuk semut agaknya hehehe

ann May 16, 2010 at 7:29 PM  

nnti biar aku sembur ngn racun...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP