Luahan Hati Student-Student

02 May 2010

Bagi sesiapa yang nak sambung study tuh, cari lah supervisor yang korang kenal betul2 perangai dia macam mana. Aku menyesal aku tak siasat betul-betul. Aku ingatkan semua lecturer baik-baik.

Ni jer la nasihat aku, kenal dulu hati budi. Bukan nak cari jodoh je kena kenal hati budi bakal pasangan tu.

16 soseh-soseh:

norfarariyanti May 2, 2010 at 6:20 PM  

mak aiii, panjangnye luahan hati..saba ye ann, tu dugaan ann plak..org lain, lain plak..mcm2 lecturer ni kan..haiiiii

Frodo Baggins May 2, 2010 at 9:24 PM  

sabar ann ...
ni mmg macam2 ragam... huhuhuhu

Mr.Z May 2, 2010 at 9:52 PM  

macam2 karenah dan ragam manusia sekarang..sabar je la..

Ann May 2, 2010 at 11:09 PM  

rase cam dh hilang motivasi lah...tp syg nk lepaskan...

Ann May 2, 2010 at 11:10 PM  

thanks frodo, dh jodoh aku jmpe org yg mcm2 ragam...

Ann May 2, 2010 at 11:11 PM  

dh dugaan, aku akn cuba sabar...thanks a lot

hidayah May 3, 2010 at 1:45 AM  

wah!!
pnjg tOl luahn hati nie..
btw,my post kt blog tu xcelly i pat jaOh gle la dr umah..
wawa!!!!
haha
sje je nk perli post tu..
hehe

Fatt Chin Choy May 3, 2010 at 5:33 AM  

ada gak lecturer mcm tu ya
nak keje senang ambik hasil usaha org
haish

hanna May 3, 2010 at 9:55 AM  

usihh..pjg btol...n kes ni pon dh melarat2 dah..macam2 hal kua....huhu
hope ann sentiasa sabar n berusaha utk yg terbaik....
i sokong u....chaiyok...!!

tasekM May 3, 2010 at 12:10 PM  

aku jugek yg ntah bila2 nk sambung ni... haih....

Ann May 3, 2010 at 12:56 PM  

tu la ah fatt, penat bersekang mata, perah otak
kalo dh giler nama n pgkat, camtu la jdnyer..dia nk cpt kejar title prof

Ann May 3, 2010 at 1:03 PM  

tu ar, arituh penat ko dgr aku mbebel...tq sbb sudi dgr..hehe
setiap kali pk psl ni kn, mesti sakit hati...
yer aku still sbr lg ni, kalo bkn dh byk masa, duit aku korbankn..n lihat2 kwn taklame nk grade, dh lame hlg sbr n dh lame quit.

Ann May 3, 2010 at 1:07 PM  

insyaallah, kalo de keinginan n rezeki...blh jer.

Ann May 3, 2010 at 1:25 PM  

kene luahkan...kalo x, tensen
tahniah dpt offer, kalo jauh pun ok kan hehe, luas pemandangan, byk pgalaman..........

nolyumar May 3, 2010 at 3:15 PM  

nak berjaya bukan senang.. teruskan berusaha walau susah cam na pon..

http://inilablogaku.blogspot.com

sophie May 3, 2010 at 6:29 PM  

Bnyaknye luahan hai.. Bwak2 bersabar taw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP