Guna Facebook Cari Mangsa

09 March 2010

Mangsa : Ashleigh Hall, 17

Bertambah sorang lagi yg jadi mangsa rogol dan bunuh. Semua ni selepas kenal ngn seseorang melalui Facebook yang menyamar sebagai lelaki remaja, Peter Cartwright.



Peter Cartwright yg dikenali kat Facebook.

Ni gambar kt profile Facebook tu. Patut lah, laki ni hensem and tough lak tuh.

Gambar penjahat yg sebenar kt bawah ni. Baru aku paham kenapa dia guna gambar palsu...

Penjenayah sebenar, Peter Chapman

Macam2. Skang ni, nak cari mangsa pun hanya di hujung jari.



2 soseh-soseh:

Firol March 9, 2010 at 10:52 PM  

tak padan rupa jiwa iblis gak

Ann March 10, 2010 at 6:02 PM  

tgk muka pun cm psiko je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP