Cute and Smart Girl

17 November 2009




Kecik lagi dah hafal peta America tu yang ada 50 buah negeri. Aksi yang sangat comel bila dapat teka negeri2 dalam peta, sampai menari2..hehe...





Budak bernama Fatima ni pulak boleh
jawab soalan2 berkaitan dengan Islam...comel lak tu...baru je berusia 2 tahun.




p/s: Terasa nak adik lagi...tapi mak aku dah ikat lah...huhu sedihnyer tak dapat la aku nak merasa ada adik lagi...




7 soseh-soseh:

Firol November 17, 2009 at 9:07 PM  

aku pernah tgk budak pra sekolah letak bendera negara asia kat peta... dua je salah..keliru mana bangladesh mana nepal

Ann November 17, 2009 at 11:14 PM  

firol: bijak sungguh la..peta malysia pun ak dh igt2 lupe..

aiman November 18, 2009 at 1:39 AM  

..ttg article one of my critical thinking subject...xdelh kene banned..coz i think its suitable wit tsunami politic in m'sia then i tried to find the weakness in the argument so that i now how to tackle the article properly..

Ann November 18, 2009 at 5:05 PM  

aiman: tajuk yg agknyer kena wat analysis yg mendlm tu..

aiman November 18, 2009 at 10:18 PM  

a'aa...tlalu mendalam..i wat research since laz year...truz wat utk assignment subjek critical thinking yg mnyebabkan i jd critical ttg semua bnda...sbb tlalu byk argument...

Ann November 18, 2009 at 10:48 PM  

aiman: aku pun wat research ni yg perlukan critical thinking gak ni...otak dh tahap kritikal dh ni..adusss

aiman November 19, 2009 at 12:48 AM  

sma gak..lps wat politic..wat pasal hidroelectric project kt sarawak..ttg 13 dam yg akn develop olh kerajaan negeri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP