Pedas...

08 June 2011

Kat opis tadi lah........

Member aku, hakam dok mengomel komputer dia tak cukup space...penuh dengan file. Movie lah tu kot (Tq tlg download movie2 yang aku nak)..

Aku : Ko ni kan..harap jer banyak ext hardisk tapi..........

Fat : Kak Ann..kalo dah cakap...habis lah,pedas giler. (Sambil gelak2)

Hakam: Ann cakap lembut jer, tapi pedas..Ko fat, cakap cam garang tapi tak pedas. Aku tak rasa apapun. Tapi, kalo Ann...memang terasa..(Gelak-gelak lagi).
 

Before ni, selamba jer cakap kat Project manager aku,

En. ali: Tak semestinya guna yang betul-betul, guna image lain dulu pun boleh. Eh awak ni......

Aku: Mana lah tau en ali nak yang betul-betul ker, saya saja tanya sebab En Ali kan cerewetttt....... (Kawan aku masa ni, Fat..dah membutang mata dia tengok aku).


En ali: Saya tau saya memang cerewet. (Nasib bek dia gelak-gelak.).

Aku dah senyum lebar masa ni dengan harapan dia tak terasa..keh3x. (Takut jugak)

ps: Aku dengan orang laki jer, aku dah biasa cakap pedas-pedas sebab dorang cakap memang pedas. Dengan perempuan jer, cakap bertapis skitt..

2 soseh-soseh:

[noriza] June 9, 2011 at 12:22 PM  

aku suke makan pedas, tapi tak reti la ann cakap pedas. kadang perli orang pun orang tak terasa apa-apa..hahaa

HEMY June 9, 2011 at 3:12 PM  

pedas lagi sedap makan dan berselera..ahahahha..buleh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP