Apa yang berlaku

10 March 2011

Terima kasih pada Dark Half. Aku dah dapat give away semalam. Dah basah sikit sebab kena hujan. Sangat suka dengan give away tu. Sebab aku suka dengan buku-buku debat pasal agama. Aku dah ada 2 buku debat pasal agama. Salah satunya penulis nya ialah Ahmad Deedat. Terima kasih kerana bertambah lagi koleksi aku.

Dark Half ni mula-mula aku berkenan sebab tertarik dengan komik-komik yang dia lukis. Memang cantik ar lukisan dia. Macam ala-ala Blues untuk Aku. Tapi dah lama dia tak update dengan komik-komik terbaru. "Hang busy ke Dark?".

Buat masa ni aku tengah sibuk. Banyak benda yang aku nak buat.
1. Pergi ke UTHM sampai Ahad ni. Insyaallah.
2. Aku baru jer bagi result dekat supervisor aku. Alhamdulillah dia puas hati lah jugak, cuma kena buat analysis lagi. Aku amat lemah dalam buat analysis ni. Aku akan tulis 2 jurnal nanti insyaallah dan siapkan tesis aku secepat mungkin.
3. Mood blogging tengah turun sekarang. Maybe dah tak update sekerap dulu.

4 soseh-soseh:

daisy March 10, 2011 at 8:49 AM  

takpe.pelan-pelan kayuh.all the best for you

[noriza] March 10, 2011 at 9:18 AM  

tahnniah Ann! wah ade conference ke kat uthm

Aujinz March 10, 2011 at 11:13 AM  

selo selo laa... yang penting di dahulukan..

Dark Half March 11, 2011 at 3:22 PM  

u’re welcome. sori sebab ambil masa yg lama untuk pos pada kau. buku yg sangat baik isinya seperti SGA susah sangat nak dapatkan. itupun terpaksa minta tolong kawan cari di tempat lain. enjoy the reading n learn something (:

komik akan disambung nanti. Aku kering idea..hehe
all the best untuk tesis kau. blogging bukan priority

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP