Pagi-pagi bukak periuk

11 August 2010




Sesiapa yang mampu berpuasa tu jangan memandai buat 'Puasa yang yok, pagi-pagi bukak periuk'. Tak kira pagi ke, selagi matahari tak terbenam tu jangan memandai-mandai. Setakat nak bukak periuk tengok apa yang ada untuk berbuka puasa tu..tak apa lah. Jangan melencong jauh lak tau. Ingat tu.

Sempena kita mula berpuasa hari esok, aku nak mintak maaf sekiranya ada terkasar bahasa sepanjang aku menulis. Kalo aku ada terkasar bahasa sewaktu aku mengomen kat blog korang, maaf kan lah aku yer.

Terlajak kata hanya kata-kata maaf sahaja yang mampu aku hulurkan.

Yes esok Johor cuti sempena 1 ramadhan.

Oh ye, tiket balik raya aku dah beli. Balik 7 hb 9 sampai 14 hb 9. Tiket balik sini pun dah beli. Lega. Harga tiket pun tak berubah.

Jadi jangan jeles yer. OOps terlebih sudah. Maaf.

ps: Gambar atas tu aku ambil dari blog budak nakal. Ada lagi design lain yang cantik-cantik.


20 soseh-soseh:

Khairul Azmi August 11, 2010 at 12:48 AM  

selamat berpose....
hehe..jgn bukak periuk ye...

Sir Marcello August 11, 2010 at 12:57 AM  

hahaha...
teringat plak kecik2 suka sangat dok tolong mak kat dapur..bajet2 dapat rasa sekali...

De'din August 11, 2010 at 1:07 AM  

wah..
siap dah boking bas balik raya erk..
awalnya..

kasmin August 11, 2010 at 1:09 AM  

puasa yan yuk... LOL

saya pon ingin memohon ampon dan maaf jika sekiranya ada silap dan salah. saling bermaafanlah sesama kita ye.

Selamat menjalani ibadah puasa ya! ^^

jejaka anggun August 11, 2010 at 1:55 AM  

salam ramadhan...

yott August 11, 2010 at 2:02 AM  

best la johor cuti hari ni..huhu
tp sy pun x keja hari psl sy ambik cuti sempena 1st ramadhan..

DuniakuAbstrak August 11, 2010 at 3:02 AM  

sape tak puasa dia mmg la..ape laa..pk la sndiri..da tua..da tua ok

Lan Bingka August 11, 2010 at 6:12 AM  

mohon ampun juga..

+akufobia+ August 11, 2010 at 7:19 AM  

hari ni nak buat apa ek.(johor cuti.)

ain fathihah August 11, 2010 at 12:00 PM  

salam Ann. selamat berpuasa. hehe ain balik raya 3hb sampai 18hb...wooo...hik3

Firol August 11, 2010 at 1:15 PM  

ya..mari penuhkan kocek amalan

sop August 11, 2010 at 2:13 PM  

selamat berpuasa dan lg 5 jam selamat berbuka.. huhu :)

AngahSayang2314 August 11, 2010 at 2:49 PM  

salam ramadhan


ann lama angah tak singgah sinii

apa2 pun selamat menyambut bulan almubarak.. buat ann sekeluarga..

~^CoKLaTsToBeRi^~ August 11, 2010 at 5:51 PM  

posa yang yok, pagi2 bukak periuk. nenek sye selalu cakap mcm tu. =) hihi

Berd August 11, 2010 at 8:38 PM  

bila mahu dating buka puasa sama-sama. pakai seksi2 tau.

dunspeak♥ August 11, 2010 at 10:21 PM  

saya mohon maaf juga ya ;)
selamat berpuasa buat kamu dan keluarga :D

HEMY August 11, 2010 at 11:40 PM  

selamat menyambut ramadhan..best ar cuti

oh..aku pn ada habatus sauda tu

hanif August 12, 2010 at 12:34 AM  

Selamat Berpose..dulu time kecik2 sellu gak pose yang yok hehe,dah besor2 ni dah tak boleh..

Mr.Z August 12, 2010 at 12:54 AM  

salam..
teringat zaman budak2 dulu, puasa yang yok..hehe..btw selamat berpuasa :)

Robot Baik August 12, 2010 at 3:33 AM  

mujur padi0pagi saya tak bancuh milo secara tindakan di luar kawalan. haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP