Tak minat sekolah vs Rindu sekolah

29 July 2010

Bila aku baca berita pasal 4 orang pelajar menyerang dua orang pelajar di dalam kelas, aku dah terbanyang-bayang aksi macam dalam filem 'young and dangerous'. Sangat mencemaskan dan mendebarkan.

Melampau betul lah. Ada cikgu tengah mengajar lak tu. Dah hilang perasaan hormat. Ni perangai budak tak minat sekolah. Kena buang sekolah pun dah tak kisah.

Kes lain lak, 7 orang pemuda sanggup menyamar sebagai pelajar lengkap berbaju sekolah. Rindu sangat sekolah. Tapi yang herannya, ada yang berbaju kurung. Aku agak konfius disini. Lelaki menyamar sebagai perempuan ke?

Lucu betul. Dah tak pasal-pasal jadi kes polis.

4 soseh-soseh:

Aujinz July 29, 2010 at 10:26 AM  

nak gie sekolah balik..

teringat kat awek lame..
koh koh koh..

AngahSayang2314 July 29, 2010 at 10:51 AM  

zaman sekolah la best...

Ann July 29, 2010 at 5:42 PM  

@aujinz
niat tu sila perbetulkan..hehe

@angah
tol..rugi2 xnikmati alam sekolah ni..

fairus April 11, 2013 at 12:55 PM  

MOHON DIKONGSIKAN GAMBAR.. :)

KREDIT BUAT ANDA..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP