Pasal bola bermusuh

08 July 2010

Bila orang perempuan yang menyokong team berbeza berborak.


Ada orang lain masuk campur cuba damaikan kitaorang dengan bagi fake trophy piala dunia kat kami berdua.



Kami sangat tak puas hati dengan cuma diberi fake trophy.



Putus kawan sehingga piala dunia berakhir. Habis final, kawan balik...



ps: Perasan tak yang sorang tu bergambar dengan baby selaku anak yang dia yang first. Yang sorang lagi bergambar dengan husband dia. Aku masih bergambar dengan kawan-kawan. Bila nak berkembang ni?

10 soseh-soseh:

Wanie-san July 8, 2010 at 4:29 PM  

hehehe perempuan kalau bercakap pasal bola cool lagi..tapi kalau laki..mau jenuh dikutuk2 kaw2 punya...:))

Mohd Naim July 8, 2010 at 4:58 PM  

semua masalah xselesai dgn megeluh (kecuali mengeluh dkt parents atau wakil rakyat)

so, apa lagi..petang nie terus panaskan engine anda, pergi ke gym atau tempat yg sesuai utk bersenam..shape up our body..

malam2 pulak buat sembahyang hajat dan solat isthikarah...

hujung minggu carik buku2 motivasi utk tingkatkan keyakinan diri dan penampilan serta gaya berfikir..

insyallah lepas nie pasti hot meletup-letup...hehehe!!!

mana tahu cepat sikit dapat jodoh kan..

Ann July 8, 2010 at 5:55 PM  

@wanie
kalo laki...mak aiii..bahayo..mcm perang dunia ke tiga bakal meletus

@naim
aku suka komen ko..mesti bg motivasi n nsihat...
dh lame gak tak pi gym ni....kepala ku rasa berat buat keje research ni..pk nk balik umh..tido. (alasann)

tu la psl..wat solat hajat ikut mood jer..kalo rajin wat lah, mls? kene berubah!

bln lepas aku borong 3 buku..slh satu novel inggeris..tp satu buku pun lom habis khatam lg...nti dh khatam, nk gak share kt blog ni nti

tu la aku kurang keyakinan diri, mls nk melawa..tu pun tgk mood

kerana saranan naim, aku kene jd hot meletup-letup..haha

Sir Marcello July 8, 2010 at 6:50 PM  

pagi tadi aku kena bahan kaw2 punya...
sampai kena pic profile pakai kaler hitam...
damn!!

gurl cepat risau kalo lewat kawen...member2 aku..dah nak masuk 30 pun rilek2...miyahaha

nasib aku muda lagi...lalala

Farid MOFASAD July 8, 2010 at 7:13 PM  

hahahaha


macam - macam


>>__________<<

botak July 8, 2010 at 7:30 PM  

hehe..mcm sunyi je akak ni..
kesiannya

Fara FarSha July 8, 2010 at 9:03 PM  

begambo ngan housemate pon bekembang gak ann..hehe..lg ramai

jejaka anggun July 9, 2010 at 12:11 AM  

buat apa la nak gaduh2 pasal bola nih. bukan kite yg dapat duit pun. pahala pun tak.

buat cam JA, duk diam2 kumpul duit ngan pahala lagi bagus....

ber_u_wang July 9, 2010 at 8:58 AM  

usaha tangga kejayaan.. nanti sampai masa berkembang la tu

AngahSayang2314 July 9, 2010 at 2:31 PM  

macam2 ada hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP