Wasiat

05 May 2010


Soalan 1 : Thank and link the person that gave you the cow.

Thanks kepada asada ryutaro yang telah mewasiatkan seekor lembu seperti dalam gambar di atas kepada aku. Asada ryutaro ni budak sarawak (ye ker?) dan sekarang tengah study kat Egypt tu (amik kos ape erk asada?). Aku agak lah kan dak asada ryutaro ni ada kacukan jepun pasal itu lah nama dia asada ryutaro.

soalan 2 : Bagi balik wasiat ni kat 7 blogger yang paling active.

aku sayang korang.









soalan 3 : Bagitau yang diorang dapat wasiat ni daripada orang kaya kampung sepening lalat.

Wasiat ni diturunkan oleh orang kaya kampung sepening lalat. Aish takde nama lain lebih sedap ke?

soalan 4 : cerita 3 perkara yang selalu anda buat sambil tengok tv.

tido, baring, makan

soalan 5 : bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan.

apa yang aku makan ialah makanan normal.

soalan 6 : cuba bagitau berapa orang dah kawan anda di Facebook.

214 orang.


soalan 7 : feberet soalan, camana korang berjumpa spouse or pakwe or makwe.. kat mana?

Dalam mimpi, kuang3...


5 soseh-soseh:

norfarariyanti May 6, 2010 at 8:23 AM  

dok pahe la cik ann..lembu je ke nak bg..haha

Ann May 6, 2010 at 10:26 AM  

fara dok pahe? aah lembu jer yg xleh dimakan dn dsentuh..tgk jer

haha

aphids May 6, 2010 at 10:34 AM  

sekarang rmi suke bagi hadiah lembu erk...ahhahaha

Ann May 6, 2010 at 11:27 AM  

skang ni musim lembu kot...haha

ASaDa RyutaRo May 6, 2010 at 2:04 PM  

hahaha... bagus.. bagus!

err.. asada ni orang malaysia eh. xde kacukan mana2.. hahaha..

nama je asada ryutaro.. lalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP