Inter Milan Juara Liga Juara-Juara

23 May 2010

Akhirnya Liga Juara-juara kali ni, Inter Milan jadi juara setelah kalahkan Bayern Munich dengan 2-0. Diego Milito yang jaringkan 2 gol.

Bagi aku game ni agak bosan la. Aku lebih suka game yang banyak serangan yang berbahaya. Tadi pun, Bayern susah gak nak tembus pertahanan Inter. Asal Bayern nak serang jer benteng Inter, dah 5-6 pemain Inter dah sedia menunggu.

Bab pertahanan Intern, aku memang tabik ar. Barcelona pun boleh kalah (masih dengan mood sedih Barca boleh sampai semifinal jer).  Lagipun Itali memang terkenal dengan tahap pertahanan yang superb tuh.

Robben pun main dengan ok lah. Ada jugak dia cipta peluang dan serangan yang berbahaya gak walaupun banyak sangat pemain Intern duduk menunggu depan gol.

Aku taklah minat kedua-dua kelab ni tapi aku lebih kepada Bayern lah. Lepas Inter Milan, jangan lah si Morinho tu makin berlagak.

Aku layan online je. Nasib bek lah server tak wat hal. 


6 soseh-soseh:

areltzsenseiblogspotcom May 23, 2010 at 11:19 AM  

minat ke bola??

Ann May 23, 2010 at 2:33 PM  

yep minat gaklah...igtkn xnk layan final sbb barca kalah..huhu

nick irfan May 23, 2010 at 5:39 PM  

inter menang! yahooo!! hehe sy fans inter... ape2pun hope dorg menang lagi thn dpn! hehe ha! lupa plak nice to meet u.. :)

Ann May 23, 2010 at 6:13 PM  

tahniahhh...tp barca yg akan rampas title tu next musim..hehe
nice to meet u too... :D

Hemy May 24, 2010 at 12:35 AM  

hebat ah maurinho..dia pegang terus juara tuuu..hebat CV dia

Ann May 24, 2010 at 1:32 PM  

yep dia mmg hebat, berebut2 lah kelab lps ni....cuma mulut dia tu, wat aku kurang ckit lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP