Monopoly Revolution

05 February 2010

Versi baru dipanggil, Monopoly Revolution kini mengguna elektronik banking mengantikan duit tunai. Mempunyai 'circular game board' dan 'game-pod device' yang berperanan sebagai banker, dadu dan music.



Design oleh Charles Darrow dan mula dipasarkan pada 1935 dan sudah digunakan oleh 1 billion pengguna.



Cantik dan canggih kan? Tak perlu lah susah2 lagi nak kira duit. Taklah bersepah lagi... Cuma kalo yang board tu, aku rasa yang lama lagi best.

Dulu, aku main yang murah2 jer, harganye berape ringgit entah...yang canggih ckit pun, 'Saidina' (kalo xsilap la ejaannya), pinjam dengan sekolah.

Sumber



3 soseh-soseh:

apei February 5, 2010 at 11:47 AM  

gua peminat monopoly. agak2 kat mesia dah ada ke monopoly evo ni?

Firol February 5, 2010 at 10:59 PM  

ha saidina pun kena buat camni

Ann February 9, 2010 at 10:38 AM  

apei: cuba lu google...

firol: yeah kalo nak compete..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP