Budak degil

22 December 2009


Weekend baru ni aku pergi kenduri kahwen kawan aku.

Mula2 tu aku suruh la sorang budak amik gambar kitaorang, merangkap anak sepupu pada kawan aku ni. Macam budak darjah 6 la. Tak sure la. Yang geramnya, budak ni tak habis2 nak guna kamera aku (housemate aku punyer). Dah berapa kali aku mintak, sampaikan kawan aku suruh budak tu pulangkan tapi still degil. Siap suruh aku, "Sabar la". Amboi sedapnya kata2...

Aku memang dah cukup bersabar. Kalo la adik aku buat perangai camtu, dah lama aku cubit tangan dia. Aku memang pantang kalo adik aku buat perangai degil. Nasib baik la budak tu anak orang.

Kemudian waktu yg lain, budak tu tanya aku, nak dia ambilkan ke. Aku jawab dengan garangnye ," Tak payahhh". Aku harap mak budak tu tak dengar lah.

P/s :Tasha dalam Idola Kecil tu pun degil...



2 soseh-soseh:

Fara FarSha December 22, 2009 at 4:15 PM  

uihhh, garangnyer aunty ann..hehe..tatotnyer..ni kang mak tasha tu bace, die plak cubit ann..haha

Ann December 23, 2009 at 12:36 AM  

fara: tp aku tak segarang ko fara..hehe...ramai dak kt umh ni tak suka tasha gak...tu la degil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP