Katakan 'Tak nak'

04 November 2009


Penat nyer bekerja sambil belajar. Lagi2 buat research. Keje buat research...study pun buat pasal research.

Dulu mula2 kawan aku sebut pasal sambung master, aku terus terang dan aku bersungguh2 katakan 'Tak nak' sambung belajar lagi...tapi biasanya apa yang kita tak nak, itu lah yang kita dapat.

So aku akan katakan pada diri, "Aku tak nak lelaki hensem dan kaya", agak2 aku mesti dapat yang sebalik nya kan...

p/s: actually aku takut dengan lelaki hensem ni...janji sedap mata memandang.

10 soseh-soseh:

aiman November 4, 2009 at 5:41 PM  

haha..klakalh..hahah..tp kalo niat tue ada..mstilh nk smbg..
yg penting niat dlu..
(haha..insyaallah sy doakn anda dpt yg hensem2 punya..haha)

iLOVEspeed November 4, 2009 at 8:38 PM  

ann,
aku selalu cakap aku tak suka dan tanak lelaki sebaya aku, sbb aku tahu aku tak boleh blah dgn perangai mereka.

so pernah ada hubungan dgn laki lebih kurang umur, semua tak menjadi.

now, my guy is a lot older than i am, but i am pretty happy with him since he is such a gentleman.

tak siram minyak waktu api membara, if you know what i mean.

so, there's no wrong in wantings. =)

ps: tp if dpt sebaliknya, padan muka. LMAO!
*larikkkk*

Firol November 4, 2009 at 10:08 PM  

biasa dapat benda berlawanan apa yg kita nak

Ann November 4, 2009 at 11:12 PM  

aiman: x mau la hensem2 ni (ikhlas ke xnak..haha)..sbnrnye bila dh keje, windu nk smbung study ni..

ilovespeed: lelaki lbh tua lbh mtg..jgn dpt lelaki tua dh la..hehe

firol: so katakan 'taknak' pd bnda yg kita nak...

StingRay November 8, 2009 at 12:48 AM  

jgn takut dengan aku.

~HaNna~ November 8, 2009 at 10:57 AM  

ann takot ngn laki hensem?..yeke...an kn suke ngn laki hensem mensem nih...suke tgk...kalo wat husband lain cite plk ek...hensem?...too subjective...lain org lain maksud hensem tuh...ape2 pon aku doakan ko dpt ape yg ko nak...peace no war..(",)

Ann November 8, 2009 at 4:04 PM  

stingray: ko perasan hensem ke..haha

hanna: ala suke tgk jer...kalo dpt tu, rezeki la...hehe..

miss nina November 9, 2009 at 3:16 PM  

salam ziarah ann :)
nice blog

hehehe..teringat iklan tak nak merokok :)

Ann November 9, 2009 at 4:46 PM  

wsalam..nina

hehe tq..idea tajuk n3 ni dtg dari iklan tu la.. :D

botak June 9, 2010 at 5:39 PM  

kak,bahaya taulelaki hensem..
kena ingat, selain kita, ramai lagi perempuan di luar sana akan memandang dan menikmati keindahan rupa paras pasangan kita ni..secara tak sengaja,kita sedang berkongsi salah satu kenikmatan berpasangan(berumahtangga)..
baik utk lelaki mahupun perempuan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP