Barcelona is a Champion!!

30 May 2009


Barcelona deserve to win Champions League!!

Jaringan oleh Samuel Eto'. Gol pertama.


Tandukan gol oleh Messi.






Mungkin post ni agak lewat, namun aku tak peduli. Aku tetap nak post jugak untuk meluahkan betapa gembiranya hati aku. Agak sedih bila TV di Malaysia tidak mnayangkan siaran scra live...namun aku tak berputus asa. Aku tetap cari website, akhirnya www.myp2p.eu, jadi gelanggang aku untuk menonton game Barcelona vs Manchester United secara live.

Sementara menunggu game, aku memang tidak tido. Mata memang mengantuk, tp bila game dah mula, dengan game yang memang amat best, banyak aksi serang menyerang actually dari Barca, terus ngantukku hilang. Makin berbaloi bila Barca Menang!! Cayalah 2-0.

Aku perasan Cristiano Ronaldo asyik 'tackle' Barca player je pada minit2 akhir. Tapi takpe, Barca menang.

Rindu ku terubat bila dapat lihat aksi Lionel Messi, lebih2 lagi dia jaringkan gol ke-2 pada minit ke 70. Satu lagi gol pertama pada minit ke-10 oleh Samuel Eto'.

Aku borak dengan member aku melalui ym, katenya ' aku anti mu sbb member aku suke kutuk team lain, byk fan mu memang cmtu, pikir team sndiri dah ar'. Yeah aku pun sependapat camtu. Walau fanatik macam mana pun, janganlah kutuk team lain, kena lah jaga perasaan penyokong2 lain. Kesian tau! Alamak terkutuk lak...huhu..


sumber photos : clik here


4 soseh-soseh:

abdul hanan bin abdul salam May 30, 2009 at 10:40 PM  

aku mmg suka la tgk man u kalah..hehe..

Saichou May 30, 2009 at 11:01 PM  

@abdul hanan :
anti MU jgk ke? haha..
i'm heppi sbb barca menang..hip hip horrey!

iLOVEspeed June 3, 2009 at 10:13 PM  

tak suka tak suka tak suka tak suka tak suka tak suka tak suka!!!!!

Saichou June 3, 2009 at 11:18 PM  

jgn, nnti dpt laki yg kaki bola baru tau..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP