Say hi!

10 October 2013


Sapu sawang dulu bagi bersih.

Ok siap.


Aku just nak bagitau yang aku dah sambung Phd. Semester 2 dah skang.

Sesiapa yang rajin follow blog aku dulu, mesti tau aku selalu sebut pasal Jepun dalam blog aku ni.
November ni aku akan ke Jepun selama seminggu. Conference dengan lawatan lab dekat sana. Of course la jalan-jalan jugak.

Yahoo! Alhamdulillah.... Tercapai jugak impian aku ni. Insyaallah kalo rezeki, nak mintak internship kat Jepun nanti. Mudah-mudahan.




3 soseh-soseh:

sherlina halim September 22, 2015 at 7:20 PM  

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Dewi Aja January 21, 2016 at 1:46 PM  

Hello Blogger!
Sudah lama tidak upload blognya….
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

StingRay October 4, 2017 at 4:26 AM  

Tahniah! =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP