Listen listen listen

16 January 2013

Situasi semalam.

Aku dengan member aku pelik apesal ramai yang sangat update status kat FB 'listen listen listen'. Then tanya la project manager kitorang, En Alisham.

En A : Ooo....awak pi bukak blog OmakKau dan tengok video ni. (Sambil tunjuk video mane).

Sambung lagi,

En A: Jap nanti kita meeting. Tak pe awak layan dulu video tu sampai habis.

Kitorang pun layan la video tu sampai habis. Ada bos yang macam ni? Suruh layan video dulu, baru meeting. Buat penat je dulu beria-ria takut dengan dia dulu, nak angkat call dia pun punya la cuak, macam nak gugur jantung dibuatnya siap baca Bismillah lagi. Tapi sekarang, takut tu jadi respek dan makin rapat macam kawan-kawan. Siap boleh bergurau kasar lagi.

Tapi big bos yang tak pernah naik angin, tetapi...entah la. malas nak cakap. Rasa nak berhenti kerja je. Tapi sedih kot nak tinggalkan member-member yang lain lebih-lebih lagi En Alisham yang garang tapi baik.

ps: Ada ke sesiapa yan tak tahu pasal listen listen listen tu? Tak pe boleh google. Tengah HOT skang.



1 soseh-soseh:

sherlina halim September 22, 2015 at 7:20 PM  

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP